Rob Groot Administratie  Belastingadvieskantoor   accountant  Bedrijfsadvies financieel advies Andijk Wervershoof Medemblik Enkhuizen Grootebroek Hoogkarspel Venhuizen Zwaagdijk Wervershoof

Deskundig en Adviserend

De administratie is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Het kan u een scala aan informatie bieden. Bijvoorbeeld waarmee verdien ik geld en waar moet geld bij? Het is dan ook zaak dat uw administratie goed ingericht is en daarbij tijdig en correct wordt bijgehouden. Rob Groot Administratie & Belastingadvieskantoor wil u daarbij graag tot steun zijn.

Waarom Rob Groot Administratie & Belastingadvieskantoor?

Omdat u een betrouwbare partner met administratieve en fiscale deskundigheid zoekt, die tevens meedenkt met uw onderneming. Hierbij mag u rekenen op direct contact in combinatie met een snelle service. Ons credo luidt dan ook: Afspraken maken en afspraken nakomen. Hierbij komt nog dat onze tarieven lager zijn dan reguliere accountantskantoren en concurrerend zijn met andere administratie- en belastingadvieskantoren. Wie bieden daarom: Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Rob Groot Administratie & Belastingadvieskantoor is een jong en groeiend kantoor. We richten ons op:

Ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waarbij we voldoende ervaring hebben in de volgende branches: aannemerij, transport, autobedrijven, jachtbouw, middenstand, zakelijke dienstverlening en de agrarische sector (export, zaadteelt, bloemkwekerijen, bollenteelt en veehouderij).

Mocht uw bedrijf of instelling niet in het rijtje genoemd zijn dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We komen graag langs voor ori├źnterend gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook particulieren zijn van harte welkom.

Belastingkantoor en administratiekantoor MKB _ MKB Belasting _ andijk _ wervershoof_enkhuizen_ grootebroek_ bovenkarspel_medemblik_ West-friesland _ Zwaagdijk _ Kwaliteit tegen een nette prijs_ bedrijfsadvies_ Financieel adviseur